Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Breshka
right|250px海亀

Umigame

Emri në Anime Breshka

Shao

Emri në manga Breshka
Emrat Alternativa Breshka e Detit

Urigame

Paraqitet në
Raca Breshka
Familja

Breshka është e vjeter 1000 vjet Goku dhe Bulma janë të parët që e takojn Breshkën ai i ndihmo pak a shumë sado t'jetë në anën e tyre

Biografia[]

Breshka (Turtle) është breshka e Mjeshtër Roshit. Ai jeton në shtëpin e Mjeshtë Roshit. Ai takohet në fillim me Bulmën dhe Goku-n duke e startuar episodat e Dragon Ball-it.

Voice Actors[]

  • Dublimi në Japonisht: Daisuke Gori
  • Dublimi i kompanis FUNimation: Christopher R. Sabat (Most media), Chris Cason (Dragon Ball Z Kai)

Imtimet[]

  • Në anime ai ka një djal
  • Në Dragon Ball Z kur Bulma ia mat energjin Raditzit ai ia mat edhe Breshkës, dhe aty del se ka fuqinë 0,001. Sidoqoftë Si mundet një breshkë me energji 0,001 të ndeshet dhe të fiton me dy njerëz, kur dihet se njerëzit në Dragon Ball e kanë nivelin e energjisë deri tek 5. Por kjo ndodh në Dragon Ball ku ndeshet Breshka me dy njerëz dhe fiton. Kjo nuk mund të shpjegohet
Advertisement