Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Bojack
right|250pxボージャック

Bōjakku

Emri në Anime Bojack
Emrat Alternativa
Paraqitet në

Error: Must specify an image in the first line.

Raca E pa ditur

Bojack (ボージャック, Bōjakku) është personazh i trilluar nga episodet e serisë Dragon Ball. Bojack paraqitet në filmin Bojack Unbound. Emri i tij në Japonisht ka një domethënie si p.sh fjala bōjakubujin do të thotë "arrogancë". Por Bojack ka edhe disa emra tjerë si Kujila, Bojaku etj.

Biofrafia[]

Bojack Unbound[]

Bojack ka dy vath në vesh dhe një lëkur të kaltër çelët, flokët i ka të gjatë dhe me një ngjyrë portokalli. Vetullat gjithashtu kanë thumb|left|190px|Bojack, forma e tij e dytëngjyrë portokalli, dhe një shami në kokë. Të gjithë luftëtarët Z i sulen përveç Gokut i cili ishte i vdekur pas betejës me Cellin. Por shpejtë mundën që të gjithë Trunks, Krulin, Jancha, dhe Tien. Gohani ishte i vetmi që mund ta përballonte përbindëshin Bojack.

Para se Gohani të mundej, në skenë paraqitet Pikolo i cili me një teknikë mund që ta shpëtojë. Por shpejt edhe Pikolo mundet nga Bojack, Trunks bën përpjekje por dalin huq. Pasi që Vexhita arrin ishte i shndërruar në një Super Sajan, pas një beteje jo shumë të gjatë Vexhita mundet. Pas kësaj beteje ai vendos që të transformohet.

Pasi që Bojack Transformohet ai vendos që ta vras Gohanin, por Gohani nuk dorëzohet. Kur Gohani është gati për të humbur vjen Goku. Goku i thyen rregullat duke ardhur nga bota e përtejme. Goku ndihmon Gohanin për mposhtjen e Bojackit. Të dy kishin nga një Sferë energjie të lëshuar tek njëri tjetri, kur në momentin e fundit Gohanit i erdhën fuqitë dhe Bojack humbet.

Paraqitjet e Tjera[]

Ai paraqitet në filmin Fusion Reborn. Kur të gjithë pjesëtarët e ferrit arratisen për në Tokë. Ai bën paraqitje edhe në video lojëra të ndryshme si në Dragon Ball Z: Budukai Tenkaichi 1,2,3. Në disa video lojëra ai ka aftësi edhe për Transformim tamam si në film.

Teknikat[]

  • Fluturimi
  • Full Power Energy Ball
  • Galactic Buster
  • Galactic Tyrant
  • Goditja e Madhe
  • Shpërthimi Ki
  • Trap Shooter
  • Psycho Barrier

Zërat e Aktorëve[]

  • Dublimi Japonisht: Tessho Genda
  • Dublimi i kompanisë FUNimation: Bob Carter
Advertisement