Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Bido
right|250pxBidō
Emri në Anime Bido
Paraqitet në

Error: Must specify an image in the first line.

Raca E pa ditur
Familja Bojack
Bujin
Zangya
Kogu

Bido është një luftëtarë i cili shfaqet në filmin Bojsck Unbound. Ai i ngjan disi Androdit 16. Ai është një luftëtarë nën shërbimin e Bojackit. Jança dhe Tien munden nga Bido por kur vjen Gohani atëherë ndryshojnë punët. Gohani e mund Bidon ku Transformohet në Super Sajan 2 dhe mandej e mund. Nuk bën një paraqitje të madhe

Advertisement