FANDOM


Legjenda: (tani) = ndryshimet me versionin e tanishëm, (fund) = ndryshimet me versionin e parardhshëm, V = redaktim i vogël

  • (tani | mëparshme) 10 maj 2015 20:0979.106.109.183 (Diskuto)‎ . . (29.880 byte) (+29.880)‎ . . (Krijoi faqen me "Kanë kaluar katër vjet që nga beteja titanike me Majin Buu, të cilat përcaktuar fatin e të gjithë universit. Nga bota e Shenjtë e Kais, Kibito Kai dhe e Vjetër Kai tele...") (VisualEditor)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.