Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

Kanë kaluar katër vjet që nga beteja titanike me Majin Buu, të cilat përcaktuar fatin e të gjithë universit. Nga bota e Shenjtë e Kais, Kibito Kai dhe e Vjetër Kai telepatike diskutuar me Mbretin Kai në lidhje me zgjimin e hershme të Beerus. Goku është duke vizituar planetin e Mbretit Kai-së për të trajnuar dhe, ndërsa ai po kandidon me Bubbles, ai dëgjon bisedën e tyre. Mbreti Kai pastaj sqaron se ka perëndi që lindin të jetës-format dhe botëve, por në kontrast me to nuk janë perëndi që mbajnë ekuilibrin duke shkatërruar këto gjëra, të quajtur me vend, Perëndia e shkatërrimit. Në ekstazë mbi mendimin e tillë një armik të fuqishëm, Goku thotë se ai dëshiron të sfidojë Beerus, por Mbreti Kai vazhdon ta qortojë atë, tregon se Perëndia i shkatërrimit Beerus ka fuqi që është në një dimension krejtësisht të ndryshme. Në botën e Kais, Kibito Kai dhe e Vjetër Kai pyes veten se sa planetet do të asgjësohen tani që Perëndia i shkatërrimit ka zgjuar.


TrackGoku & amp; kingkai (bog)

Goku me Mbretin Kai

Ndërkohë, në tempull Beerus ', whis misterioze është duke ecur ngadalë me një vështrim serioz. Ndërsa ai arrin në dhomë gjumi Beerus ', bomba e alarmit janë shpërthimet, por Beerus vazhdon dremit e tij 39 vjeçare gjatë. Mjek i Perëndisë së whis këmbëngul se ai zgjuar tani dhe kërcënon të kryejë një "këngë Zgjimi" në qoftë se ai nuk lindin. Tmerruar, Beerus shoots zgjuar dhe vazhdon te rreshqet nga shtrati i tij në majë të një shkëmbi lundrues. Ai është ende i çuditshëm, duke qenë zgjuar deri 15 vjet më herët se më parë, por është e kujtoi me whis se ai ishte i vetmi që vënë këtë si momentin e zgjimit të tij të ardhshëm dhe ai është në pyetje më pas në lidhje me dashur e tij që të zgjohen herët në mëngjes. Beerus, tani pastrimin lesh e tij, thekson se diçka në këtë epokë të bëjë atë.


BOGBills05

Beerus medituar në lidhje me transformimin Super Saiyan

Ndërsa ai vazhdon për të ngrënë mëngjes, Beerus pyetje whis për galaktike tiran Frieza, dhe nëse janë apo jo ai kishte shkatërruar Planet Vegeta. Whis konfirmon zhdukje e planetit, dhe Beerus është i kënaqur për të dëgjuar këtë. Ai më pas thekson se ai nuk ishte veçanërisht dua të njerëzve në atë planet, veçanërisht Mbretit Vegeta. Ajo është shpallur ai planifikuar për të shkatërruar vetë planetit, por për shkak se ajo ishte aq e largët kurrë, të shqetësuar. Beerus pastaj zbulon neveri e tij për Frieza keq, si edhe, dhe ai vendos për shkatërrimin e tij e ardhshme. Megjithatë, whis informon Beerus që Frieza është vrarë disa kohë më parë nga një Saiyan emrin Goku, i cili është i njohur edhe nga lindjes emrin e tij, Kakarot. Whis pastaj përdor skeptrin e tij si një projektor për të shfaqur betejën kaluar mes Super Saiyan Goku dhe Frieza në Namek. Whis pastaj vë në dukje se ndërkohë që pothuajse të gjitha Saiyans u shkatërruan bashkë me planet e tyre, disa mbijetuan dhe po jetojnë në botët e tjera, duke përfshirë Saiyan Prince vetë, Vegeta. Duke shikuar, Beerus prek dhe shkatërron një nga vezët po hante, dhe është i befasuar me të vërtetë se dikush tjetër mund të marrë poshtë Frieza, e lëre më një Saiyan. Whis pastaj më tej shpjegon se Saiyans mbijetuar kanë fituar aftësinë për të transformuar në Super Saiyans. Fraza duket të jetë i njohur për Beerus, dhe ai pastaj kujton që ka ëndërruar të luftojnë diçka të ngjashme, një Saiyan Super Perëndinë. Ai është i bindur se kjo duhet të ketë qenë një ëndërr profetike, por kujtoi nga whis se ëndrrat e tij kanë qenë shumë të besueshme në të kaluarën. Për të zgjidhur çështjen, Beerus vendos të konsultohet me Peshku Oracle. Andaj edhe pyet peshkun në nëse ose jo një parashikim është bërë një herë për një ditë e tij të përballet me një luftëtar i fuqishëm, por Peshku Oracle nuk e kujtojnë kurrë që ka deklaruar këtë. Megjithatë, Beerus është i bindur se ai u tha, në mënyrë që peshku pranon se ajo duhet të ketë qenë kështu. Tani, Beerus nuk ka dyshim se ky luftëtar duhet të jetë Saiyan Perëndia Super. Whis është ende skeptik megjithatë, dhe e ka të vështirë të imagjinohet dikush paraqesin një sfidë të vërtetë për Beerus. Ata vendosin për të gjetur këtë armik me gjurmimin e Saiyans mbetura. Whis tregon se shumica e tyre janë në Tokë, i cili është "Planet 4032-877" në Univers Shtatë. Megjithatë, ai që mundi Frieza, Goku, është aktualisht në planetin e Mbretit Kai-së, në mënyrë që të dy u nisën për t'u përballur me atë.


Në Tokë, Bulma është hedhur veten një parti të madhe ditëlindjen në Kapsula Corporation, dhe pothuajse të gjithë miqtë dhe familja e saj janë të marrin pjesë në festimin me përjashtim të Goku dhe Vegeta, i cili shumë për bezdi e saj, janë jashtë trajnimit.


WillsBillsBattleOfGodsAdvertisment

Whis dhe Beerus arrijnë në planetin e Mbretit Kai-së

Në planetin e Mbretit Kai-së, Mbreti Kai paralajmëron Goku që Beerus është kryesuar rrugën e tyre. Megjithatë, shumë konfuzion Goku, ai është në gjendje të ndjejnë askënd. Mbreti Kai pastaj shpjegon se energjia e Perëndisë është përtej të kuptuarit Goku-së, kështu që pse ai nuk është në gjendje të ndjehen praninë e tij. Mbreti Kai fsheh Goku në shtëpinë e tij, por ajo është tepër vonë; Beerus dhe whis kanë mbërritur tashmë. Pas Mbreti Kai edukatë mirëpret ato, Beerus ankohet për sa e vogël është planeti, por whis kujton atij se ai vetë shkatërroi një origjinal kohë më parë, pas humbjes në një lojë të hide-dhe-të kërkojnë. Beerus pastaj vazhdon të shpjegojë se ai ka udhëtuar këtu, sepse ai ka biznes me Saiyan dhe ai e quan jashtë Goku. Pas një hyrje të shkurtër, Beerus pyetje Goku për Saiyan Perëndisë Super, por ndërsa Goku dhe Mbreti Kai janë të dy shumë të njohur me të rregullta transformimet Super Saiyan, asnjëri prej tyre nuk ka dëgjuar ndonjëherë për këtë formë misterioze të re.


FingerpokeOfDoom (Bog)

Super Saiyan 3 Goku është përshkuar nga pushteti Beerus '

Goku pastaj vazhdon për të treguar nivelet e ndryshme të Super Saiyan se ai është i aftë për të shfrytëzuar. Këto bëmat përshtypje Beerus, por zbulon se ai nuk është i shqetësuar veçanërisht, dhe se Goku është ose shumë i sigurt, ose thjesht një budalla. Goku pastaj respekt sfidon Beerus, shumë të alarmojë të Mbretit Kai, i cili vazhdon të insistojë se ai është duke u shumë i pamend. Megjithatë, Super Saiyan 3 Goku atëherë angazhohet Beerus në luftime, por sulmi i tij i parë është i bllokuar effortlessly. Goku është tossed pastaj dhe e dërgoi fluturon në tokë me një lëvizje e lehtë të thjeshtë në kokë. Tani me sa duket i zemëruar, Goku akuza edhe një herë, por në mënyrë të përsëritur Beerus dodges dhe bllokon sulmet Goku dhe madje effortlessly shmanget një grusht i fuqishëm që më pas rrahje drejtë përmes planetin e Mbretit Kai-së. Shpejtësia e pabesueshme Beerus 'pastaj i lejon atij për të dalë pas Goku, dhe ai e mposht atë me një pres vetme lumtur në qafë, duke e bërë atë pa ndjenja dhe duke shkaktuar atë që të kthehet në formën e tij bazë. Të zhgënjyer nga mungesa e mëvonshme të sfidës, Beerus niset për të mësuar në qoftë se Vegeta dhe Saiyans tjera në Tokë dini më shumë rreth misterioz Super Saiyan Perëndisë.


PiccoloKaraoke (Bog)

Piccolo këndon karaoke

Ndërkohë në Tokë, Vegeta është jashtë në trajnimin e tij kur Mbreti Kai telepatike kontakteve tij. Ai është paralajmëruar pas gati atëherë pashmangshëm ardhjen e Beerus, dhe zbulon se ai ka dëgjuar Perëndisë të shkatërrimit para, por ai nuk është i shqetësuar për situatën. Megjithatë, Mbreti Kai paralajmëron se Toka do të shkatërrohet nëse ata nuk qëndrojnë larg nga Beerus, por Vegeta refuzon të marrin parasysh këto paralajmërime deri Mbreti Kai informon atë se Beerus hoqën Super Saiyan 3 Goku në vetëm disa rrahje. Pas transmetimit Mbretit Kai-së, Goku zgjohet dhe është vetëm mezi gjallë. Ndërkohë, Vegeta tronditur rushes jashtë dhe ndërpret partinë për të paralajmëruar të gjithë, por Beerus dhe whis kanë mbërritur tashmë. Beerus rastësisht përshëndet atë, dhe ajo është zbuluar se të dy janë takuar më parë. Vegeta pastaj kujton se kur ai ishte një djalë, babai i tij Mbreti Vegeta trajtohet Beerus në një festë në shtëpinë e tij dhe se Beerus përdorur Mbretin Saiyan si një gur rrit, ndërsa ai ishte duke ngrënë. Tani shohim Beerus ballë për ballë edhe një herë, Vegeta realizon Perëndia i shkatërrimit është tepër e rrezikshme. Beerus atëherë vëren se ata janë të pasur një lloj të partisë dhe Vegeta vazhdon të shpjegojë se kjo është parti ditëlindjen e gruas së tij. Para se të vazhdojmë të marrim pjesë në festimet, Beerus pyetje Vegeta për Saiyan Perëndisë Super. Vegeta shpjegon ai nuk di asgjë në lidhje me të ose. Whis, i cili ishte më parë skeptik, tani është i bindur se "ëndrra profetike" Beerus 'ishte një herë një gabim. Bulma pastaj arrin, dhe Beerus dhe whis edukatë të prezantoj veten. Festimet vazhdojnë, me Piccolo karaoke kënduar, whis hahet, dhe Beerus vallëzimi pushim, të gjithë në kohë Vegeta vazhdon të luajë të presë sjellshëm dhe shqetësuese.


Ndërsa festimet vazhdojnë, është zbuluar se çmimi i madh i turneut Bulma e Bingo është grupi i shtatë Dragoit Balls. Bulma vetëm për të kërkuar që të ketë një arsye për të parë të gjithë, kjo është arsyeja pse ajo ka çmime të veçanta për lojë Bingo, të tilla si një kështjellë, si ajo e dinte të gjithë do të mblidhen së bashku në qoftë se ajo kishte këto lloje të shpërblimeve. Kur u pyetën në lidhje me moshën e saj, Bulma thotë ajo është 38, por edhe Krillin është skeptik kur ai dëgjon numrin.


5mJ8b9V

Pilaf Gang inatosur

Ndërkohë, Pilaf Gang sneaks në parti me qëllim të vjedhjes topa dragua. Megjithatë, ata janë të panjohur, pasi ata kanë qenë të kthyer në fëmijët për shkak të një dëshirë të meta për të rinjtë që e bëri ata shumë më të rinj, në mënyrë që ata janë të ftuar edhe të partisë. Trunks pretendon Mai është të dashurën e tij vetëm për të mburremi për Goten, dhe kur grupi pyetje Mai për moshën e saj, ajo thotë se është 41, shumë për dëfrim e të gjithëve. Si të ardhurat festimi, njoftimet Perandori Pilaf Goten dhe e sheh paraqitjen e tij tepër të ngjashme me Goku. Ai pastaj kujton kur Madhe Ape Goku shkatërruar dekada tij kështjellës më parë. The Pilaf Gang pastaj vjedh me katër yje Dragon Ball, dhe Mai mban brekë në armë-pikë. Natyrisht, askush nuk është i shqetësuar nga kjo, edhe duke besuar që ajo të jetë një lloj akti. Një Gohan dehur duket si e Madhe Saiyaman, duke vazhduar të kërkojë Mai për të xhiruar atë. Ai snaps gjitha plumbat me një gisht, por dy prej tyre të humbur. Një godet këmbën videl dhe një tjetër godet ballin Beerus '. Ndërsa shërimin e saj, Dende vëren se Videl është shtatzënë, një fakt se ajo kishte qenë e fshehur në mënyrë të papritur Gohan, dhe Dende ruan sekretin.


KIAI Beerus

Beerus prish Buu larg me një KIAI

Beerus, i cili u godit nga një plumb qorr, tani vendos për të shkatërruar tokën. Ndërsa ai fuqitë një sulm shkatërrues, ndërpret Vegeta, thirrur se turneu Bingo është gati të fillojë. Ai pastaj dëshpërimisht kryen një këngë dhe valle për bingo, i cili bind Beerus dhe whis për të shkuar në të hahet për një kohë më të gjatë. Si e tillë, të tjerët të fillojnë të pyesim veten pse Vegeta po vepron kështu cuditerisht. Bulma fal sjellje të keqe treshja Pilaf dhe mbledh me katër yje Dragon Ball prej tyre për turneun Bingo. Si të tjerët të luajnë Bingo, whis informon Beerus se nuk është menduar të jetë një puding shijshme krem ​​karamel, dhe se zoti Buu është duke ngrënë disa. Beerus edukatë kërkon Buu për një dhe whis pyet për dy, por Buu refuzon, duke thënë se ai do të hani të gjitha ato vetë. Beerus nuk mund të besoj se Buu nuk do të ndajnë, kur ai ka kaq shumë, por Buu bërtet mbrapa në atë duke thënë se ata janë të gjithë të ardhurat e tij dhe të bëj të gjitha ato. Beerus lufton me Buu mbi buding, deri Buu përpiqet për ta kthyer atë në karamele.


UltimateGohanAttacks (Bog)

Sulmet Ultimate Gohan

Vegeta fund vëren në grindje dhe mallkon veten për të lënë Beerus nga prania e tij. Perëndia i shkatërrimit snaps, duke deklaruar se ai do të shkatërrojë Tokën për këtë, dhe ai unleashes fuqinë e tij në një përshtatje e bujë. Z. Buu rushes në Beerus, por është dërguar fluturon jashtë në një liqen me një KIAI thjeshtë. Vegeta yells për Beerus për të ndaluar, por Master Roshi shpall sulm Z luftëtarëve. Android 18, Tien Shinhan dhe Piccolo përpjekje për të luftuar Beerus dhe Perëndia i Shkatërrimit të lehtë humbje ata njëri pas tjetrit: # 18 është rrëzuan nga një grevë e vetme bërryl në qafë, sulmi i Tien është ndalur nga një palë e shkopinj Beerus marr nga një tryezë, për përdorimin e tyre për të kapur grushtin e tij dhe hedh atë, dhe Piccolo është dhënë pa ndjenja nga dy sulme të shpejta pika presion për trupin nga shkopinj Beerus '. Beerus pastaj Rinxjerr Buu nga liqeni, dhe fuqitë ndërkohë Gohan deri dhe sulmon Beerus vetëm që të ketë e tij të plotë-Nelson përmbyset dhe koka e tij u përplas në Buu-së. Gohan është marrë pastaj poshtë me një goditje të rëndë në bark nga Beerus, dhe Buu është thyen përsëri poshtë në liqen. Vegeta bashkohet me betejën, si dhe, por ai është nisur me shpejtësi për tokë. Goten dhe Trunks kryejë Fusion Dance për të formuar Gotenks, i cili më pas shndërrohet në një Super Saiyan dhe përpjekjet për të luftuar Beerus por mundet shpejt si. Nga opsionet, Vegeta vendos për të sulmuar Beerus përsëri pasi Z Luftëtarët e tjerë kanë qenë të mposhtur. Ndërkohë, whis gëzon sushi në një restorant pranë Kapsula Corporation, as edhe mërzit për të parë betejat ndahen, dhe një police motor vëren betejën në Kapsula Corporation nga një distancë.


BillsVsVegeta3

Beerus ndërtesë e rrumbullakët nis Vegeta

Në pamundësi për të qëndruar deri në fuqinë e pabesueshme Beerus ', Vegeta është i mundur në fund të fundit, edhe pse Beerus komplimente aftësinë e tij luftimeve. Si Beerus është gati të përfundojë atë jashtë, Bulma ecën dhe qorton atë për prishjen partinë e saj ditëlindjen, duke i mrekullueshëm atë në fytyrë. Perëndia i shkatërrimit përgjigjet me një shuplakë e tij. Duke parë gruan e tij duke u rrahur, Shpërthen Vegeta në një përshtatje e bujë. Ai kompetencat dhe sulmon kokën Beerus në. Watching betejën, Master Roshi thërret në habi që fuqia Vegeta ka tejkaluar përfundimisht që të Goku. Zemërimi Vegeta i jep atij forcë të pabesueshme, por sa më shpejt që Inat tij është e gjatë, Beerus ka mbetur të padëmtuara dhe të ardhurat për të lehtë trokitje e lehtë Vegeta mbi ballin, duke e bërë atë pa ndjenja.


4 Super Saiyans

Përpjekja e parë Goku për të kthyer Super Saiyan Perëndinë

Goku pastaj arrin dhe lutet me Beerus për të lejuar atë për të përpiqen për të arritur në formën Super Saiyan Perëndinë. Beerus pajtohet, dhe Goku vendos për të përdorur topa dragua në mënyrë që të kërkoni Shenron se si për të arritur formën. Dragon thotë se një Saiyan Super Perëndia herë u shfaq në Planet Vegeta për të ndaluar të keqen Saiyans, por ai dështoi për shkak të afatit formularin e. Beerus hapa përpara dhe e pyet dragoi mënyrën për t'u bërë një Saiyan Super Perëndinë. Shenron pastaj zbulon se ata kanë nevojë për dritën e pesë Saiyans të drejtë që të mbush me pushtetin e tyre në një tjetër Saiyan për të që të kthehet Super Saiyan Perëndinë. Gohan, Goten, Trunks dhe Vegeta rri pezull mbi tokë, duke mbajtur duart me Goku, dhe të fillojnë derdhje pushtetin e tyre Super Saiyan në të. Para se të gjatë, Goku fillon emitting një nivel të madh të energjisë. Të gjithë të tjerët pastaj bie nga format e tyre Super Saiyan, si energjia e tyre është transferuar tërësisht mbi të Goku, i cili është lënë me një atmosferë të mahnitshme duke shkaktuar. Krillin thekson se Goku me siguri është bërë një zot tani, por Piccolo përgjigjet duke thënë se ai nuk ka bërë asgjë më shumë se vetëm të mbledhë energjinë gjithëve. Beerus pajtohet, duke vënë në dukje se energjia një Perëndi nuk është shprehur në pushtet betejë, dhe Goku e kupton se ai do të vazhdojë të jetë asnjë ndeshje për Beerus.


BogGGodvGod

Beerus vs Perëndisë Goku

Whis pastaj vazhdon për të kujtuar ata për atë që ka thënë në të vërtetë Shenron, fuqia e pesë Saiyans duhet të jetë infused në një tjetër. Me fjalë të tjera, një total prej gjashtë Saiyans pastër-zemre është e nevojshme. Ata luftojnë për të menduar deri ku ata mund të gjejnë një tjetër Saiyan pastër-zemre, dhe Bulma kujton se Vegeta ka një vëlla më të vogël që jetojnë jashtë në një planet të largët. Vegeta deklaron se nuk e di vendndodhjen e vëllait të tij, dhe për këtë arsye nuk do të jetë çdo ndihmë. Rritje të padurueshëm, Beerus vendos që ai dhe whis duhet të largohet, por Videl hapa përpara dhe thotë se ka një tjetër Saiyan, ose të paktën se do të ketë. Dende pastaj shpjegon se Videl është shtatzënë, një fakt ajo donte për të mbajtur një sekret të papritur Gohan më vonë, por ai është ende në ekstazë të dëgjuar lajmin e mrekullueshme. Çdo njeri është i gëzuar dhe fillon duke festuar, por Beerus ndërpret ato dhe pyetje nëse Goku do të ngjitet në Super Saiyan Perëndisë apo jo. Rituali është përpjekur përsëri, këtë herë, me shtimin e videl që mbart një hibrid Saiyan-njerëzore brenda saj. Gjashtë prej tyre mblidhen së bashku dhe të kap duart. Këtë herë një dritë blu fillon të lëshojnë nga të gjithë dhe engulfs Goku, i cili fillon të rritet në ajër. Një të ndritshme shpërthen drita blu nga Goku, duke shpërthyer në një atmosferë të dendur që shpejt zhduket, dhe Goku zbret përsëri poshtë në tokë, me sa duket duke pasur më në fund të bëhet një Saiyan Super Perëndi.


GokuVsBillsW2 (Bog)

Super Saiyan Goku dhe Beerus në një luftë për pushtet

Goku dhe Beerus qëndrojnë përballë njëri-tjetrit, ndezur poshtë njëri-tjetrin. Goku gradualisht fillon me ngjyra të ndezura, ngadalë emitting një atmosferë të zjarrtë të kuqe, dhe pastaj nis drejt Beerus. Goku jep një grusht të madh, por Beerus kap atë, duke shkaktuar një valë të madhe shoku. Të dy të marrë në ajër për të vazhduar luftën e tyre dhe Beerus thotë se ai është aq i kënaqur, por Goku zbulon se ai është i pakënaqur me këtë fuqi të re, disliking faktin se ai nuk ishte në gjendje për të marrë atë në e tij. Zemëruar, Beerus jep një grusht të rëndë në bark Goku dhe ndjek me një goditje të egër, që e lëshon atë fluturuar përmes West City. Goku ndalon vetë mes të ajrit, por para se ai mund të kundërsulmonte, sulmet Beerus nga prapa dhe e vë atë në një headlock. Beerus pastaj shpejt whirls rreth tij, duke vazhduar me shkelm Goku jashtë në një pyll aty pranë, dhe pastaj jep ndjekje. Goku dhe Beerus vazhdojnë ndeshur në pyll, kur Beerus dërgon Goku fluturues me një tjetër goditje direkt në fytyrë. Beerus jep ndjekje edhe një herë dhe të dy të përfundojnë në një zonë malore shkretëtirë, rrethuar nga formacionet e mëdha rock. Goku dhe ngarkuar Beerus në njëri-tjetrin dhe grushta e tyre përplasen, duke dërguar një valë shoku Earth-shkatërrimtar. Ata të tërheqë larg nga njëri-tjetri dhe një rrjedh e gjakut bie nga një prerje në faqe Goku s. Beerus pyetje Goku nëse apo jo se ai është ende i pakënaqur me perëndishmërinë, dhe Goku konfirmon se ai është. Beteja e tyre është shtyrë më pas në një shpellë nëntokësore, dhe Beerus informon Goku këtë lloj krenarie mund të jetë një dobësi. Megjithatë, Beerus pastaj pranon se edhe ai është i pakënaqur në përgjithësi, duke qenë luftuar askund forcën e tij. Goku është habitur, duke qenë luftuar në rreth 80% të të gjithë forcën e tij. Tani realizimin Goku është gjithashtu pengojnë, akuzat Beerus dhe fillon fuqishëm pummeling atë. Papritmas atmosferë kuqe Goku e zhduket dhe ai kthehet në gjendjen e tij normale. Të dy vazhdojnë periudhë e tyre, me Goku shfrytëzuar Instant Transmisionit, me qëllim për t'iu kundërvënë me shpejtësi në rritje Beerus '. Beerus pastaj unleashes një breshëri e shpërthimeve të shpejta të energjisë zjarr që Goku mezi arrin t'i shmangej. Goku arrin të vijnë rreth anën Beerus 'dhe është në gjendje për të arritur atë të vështirë në zorrë. Tani me të vërtetë i zemëruar, Beerus zjarre jashtë shpërthimet panumërta të energjisë në çdo drejtim. Goku përpiqet për të shmangej të gjitha boulders bie nga lart, por ai është i shpejt mposhtur. Ai pastaj papritmas shpërthen si ai transformon në një Super Saiyan.


BillsSpaceHand (Bog)

Beerus përgatitet për të vrarë Goku

Goku fluturon deri në sipërfaqe, me Beerus dhënë ndjekje. Goku vazhdon mbajtjen e tij si beteja shkon deri në atmosferën e Tokës. Goku pastaj i heq një valë masive Kamehameha në Beerus, por ai merr kokën shpërthim në dhe pastaj përgatit një sulm të madh të tij, një sferë të madhe të energjisë. Si Goku lufton kundër sulmit Beerus ', ai kujtoi se afati kohor formën Super Saiyan Perëndisë me sa duket kishte dalë jashtë. Goku zbulon se ai nuk e kishte vënë re këtë, sepse kur ai luftoi ai me sa duket i zhytur atë fushën e energjisë në trupin e tij. Për shkak të kësaj, edhe pas kthimit në normalitet, fuqia Goku e parë relativisht asnjë rënie. Beerus pastaj zjarret aa gisht rreze në sferën e tij të energjisë. Beerus 'top masive të energjisë kërcënon të shkatërrojnë Tokën, por si miqtë dhe familjen e tij të mbush me gëzim atë në, Goku çast bëhet një Saiyan Super Perëndinë përsëri dhe korrupsioni largon sulmin. Impresionuar, Beerus vendos për të ndaluar luftën në qoftë se Goku pranon të dorëzohet. Goku, duke kuptuar se ai është me të vërtetë ka ndeshje për Perëndinë e Shkatërrimit, detyron dhe largohet. I impresionuar nga fuqia Goku-së, Beerus thekson ai ishte personi i dytë më i fortë se ai ka bërë ndonjëherë luftë me. Goku qesh, por është kurioz se pse ai është vetëm i dyti. Beerus pastaj zbulon se ndërsa whis është mjek i tij, ai është gjithashtu i arteve marciale mjeshtri i tij. Beerus atëherë gjithashtu zbulon kjo botë është Universi i shtatë, por ka dymbëdhjetë universe në total. Goku nuk mund të ndihmojnë por qesh me perspektivën e ka qenë qenie edhe më të pabesueshme në ekzistencë. Goku pastaj në fund bie nga lodhje dhe shkakton panik në mesin e Z luftëtarëve dhe kompanisë, por Gohan konfirmon se Goku është ende gjallë dhe mirë. Beerus pastaj vazhdon për të shkatërruar tokën e premtuar, dhe ai zjarret jashtë një tjetër sulm frikshëm në kërkim, por ajo shkatërron vetëm një shkëmb të vogël, duke pretenduar se ai është e gjitha nga qëndrueshmëri.


BillsRockKiBlast

Beerus akuzat një shpërthim Ki për të shkatërruar planetin

Whis vazhdon të ofrojë Goku punën e të qenit Perëndi tjetër të shkatërrimit pas Beerus një ditë vdes, por Goku kthen atë poshtë. Beerus pastaj kërkon falje për Bulma për të goditur atë. Ajo i fton ata të partisë së saj të ardhshëm, duke i bërë ata të bien dakord për të mos shkaktojë ndonjë problem herën tjetër. Beerus kupton, edhe pse shtetet që herën tjetër ai më mirë të marrë disa nga buding krem ​​karamel ai kishte longed për të. Bulma premton se ajo do të përgatisë disa vetëm për të dhe se ai më mirë si si ata shije. Beerus përgjigjet duke kërcënuar për të shkatërruar tokën kohë të pacaktuar, nëse ata do të përfundojnë provë e keqe, dhe Goku thërret ai do të ndalet atë përsëri nëse ai përpiqet. Beerus dhe whis ofertën gjithë lamtumirës, ​​dhe të niset në hapësirë. Watching këto ngjarje nga planetet e tyre përkatëse, Mbretit Kai, Kibito Kai dhe e Vjetër Kai nuk mund të besoj se Goku në fakt mori Perëndisë të shkatërrimit Beerus të mos shkatërrojë diçka, dhe ata janë të habitur me karakterin Goku dhe aftësinë e tij për të befriend edhe më i frikshëm i qenieve .


BoGwhisvsbills

Chops whis karate Beerus

Kthehu në tempullin e vet, Beerus diskuton me whis rreth Goku dhe fuqinë e tij pafund fshehur. Beerus pastaj thekson se Goku dhe Vegeta mund së shpejti të vërtetë të bëhen armiq të frikshëm. Whis tërheq jashtë disa sushi se ai rimori nga Toka me të, dhe ai dhe Beerus të fillojnë të hanë. Ai shpjegon për Beerus për salcë soje dhe wasabi, i cili mësoi rreth ndërsa Beerus pasur luftime zënë. Beerus vazhdon të provoni disa prej wasabi, i cili kthen të kuqe fytyrën e tij dhe ai shoots deri në ajër në dhimbje ekstreme, duke shkatërruar hënave rreth tempullit të tij. Whis nxiton mbi dhe bërxolla karate Beerus në mënyrë që të bëjë atë të ndaluar, atëherë ai urdhëron Beerus të fle për tre vjet të tjera, dhe që të lahen dhëmbët e tij para se të shkojnë në shtrat.


BulmaVegetaGokuOolongP3 (Bog)

Bulma, Vegeta, Goku, Oolong

Në Tokë, Bulma partia e ditëlindjen rifillon. Vegeta informon zemërim Goku që herën tjetër ai do të jetë ai i cili merr për të bërë Super Saiyan Perëndia dhe Goku e kishte të bashkëpunojnë më mirë. Goku thekson se Vegeta bë një pabesueshme Super Saiyan kur Bulma u godit dhe mimicks atë duke bërtitur "Bulma e mia". Bulma tregon Vegeta se ajo ndjeu dashuri, kur ai e bëri atë, por ky i fundit mohon të ketë thënë një gjë të tillë dhe përpiqet për të përqendruar vëmendjen në faktin se në atë moment ai e tejkaluar Goku. Goku pajtohet dhe thotë se herën tjetër ata janë kundër një kundërshtari të fuqishëm, ata duhet vetëm të kenë armikun e tyre të goditur Bulma, të cilat Bulma përgjigjet duke i mrekullueshëm Goku. Piccolo thekson se Goku duhet të ketë qenë rreth e rrotull, kur kjo ndodhi, dhe dyshon se ai teleported në dhe u shikuar të gjithë si ata luftuan Beerus. Dëgjuar këtë, Oolong hedhje në Goku yelling në atë për jetën e tyre duke qenë në rrezik të tillë ekstrem. Goku thotë se ai donte për të parë Beerus të përpiqen dhe të formojnë një strategji, por në fund të fundit, kjo ishte e kotë. Vegeta kërkon Bulma për mu Goku përsëri, të cilën ajo pajtohet të bëjë me kënaqësi. Goku fillon zvarritje larg si Bulma përgatitet të godasin atë dhe, jashtë ekranit, ajo godet atë disa herë.


Vendosja Timeline

Filmi zhvillohet katër vjet pas disfatës së Kid Buu-së, disa vite para 28 Botërore Martial Arts Turneun dhe Dragon Ball GT, në moshë 778 sipas 2013 ekspozitën Botërore e Dragon Ball. Ajo gjithashtu ndodh pas ngjarjeve të Ball 2008 Dragon veçantë: Yo! Son Goku dhe Shokët e tij Kthehu !!, e cila është vendosur dy vjet pas disfatës së Kid Buu-së, si Bulma referencat Tarble, i vëllai i vogël i Vegeta kush Z Luftëtarët dhe miqtë e tyre u takuan në veçantë.


Zhvillimin dhe prodhimin historia

BoGStoryboard (SJB!)

Storyboard

Garuesi Yusuke Watanabe menduar fillimisht i antagonist kryesor Beerus si një djalë shumë të keqe që infekton njerëzit me të keqen dhe kush ishte ai që e bëri garën Saiyan pamëshirshme [4]. Në përputhje me konceptin origjinal për këtë karakter, emrin e tij në japonisht , Birusu (ビ ル ス), është një lojë fjalësh në "virus" (ビ ー ル ス, shqiptim gjermanisht). [5] Sipas një intervistë me Beteja e zotat projektuesi karakter, Tadayoshi Yamamuro, Beerus fillimisht dukej si një hardhucë, por Toriyama ndryshuar dizajnin e tij krejtësisht. [6] Koncepti origjinal Yamamuro për Super Saiyan Perëndisë kishte forma të qenë më muskuloz, i veshur me një mantel, dhe me një hairstyle në mes Super Saiyan 3 dhe Super Saiyan 4. Toriyama doli me një pamje të Super Saiyan Perëndisë që ishte krejtësisht të ndryshme se sa vet fillestar muskulare, dizajn cloaked Yamamuro-së. Ata shkuan mbrapa dhe me radhë si kjo pak përpara se të vendoseshin në dizajnin përfundimtar. [6] Gjithashtu, Yusuke Watanabe kërkuar partinë në film të jetë Krillin dhe Android 18 e dasmës, por Akira Toriyama ndryshoi kjo për ditëlindjen Bulma-së. [7] Në fundi, skenari u zgjerua shumë dhe, në fazën storyboarding, stafi kishte shkuar tashmë shumë mbi gjatësinë e synuar, në mënyrë që ata të shkurtuar mjaft si rezultat; sidomos roli më i madh Z luftëtarëve 'në luftën. [8] [9] Në mesin e skenave të prerë, nuk është një skenë shkruar nga Akira Toriyama ku Goku është në një majë dhe të gjithë shkon për të ndihmuar atë, edhe pse ata e dinë se është e pashpresë . Ai shkon në mënyrë që në fund të fundit, edhe zoti Satani përpiqet për të ndihmuar. Në histori origjinale, për argëtim, ai bëri Satani them shumë gjëra të tilla si "Unë kam një dhimbje stomaku, kështu që unë do të mbrojë të gjithë nga këtu!" [10]

Advertisement