Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

right|250pxBee (ベエ, Byis; Viz "Bay") është një personazh i trilluar i cili shfaqet në Dragon Ball Z dhe Dragon Ball GT për herë të parë shfaqet në episodin "Nuk do vras më" i cili është episodi i 235 në Dragon Ball Z. Kurse në manga paraqitjen e parë e bënë në "Shokët e Dijjin-it" me 3 mars 1995.

Biografia[]

[[Skeda:198px-Bee2.jpg|thumb|left|Bee gjatë Dragon Ball GT]] Shkaku që Maxhin Buu u shndërrua në person të mirë është Z. Satan dhe Bee. Bee gjithashtu luajti rol të rëndësishëm në jetën e Buu-së. Sepse të gjitha arsyet u shndërruan në përgjegjësi. Në Dragon Ball Z ai paraqitet kur është i plagosur dhe Buu e gjen Bee-në. Dhe pasi që Buu-ja rikthehet në jetë ai kujdeset për Bee-në së bashku me Z. Satan. Pra në Dragon Ball Z ai paraqitet në Sagën e Maxhis Buu-së. Kurse në Dragon Ball GT bën prapë paraqitje si Qen plak në filmin Grushti i Dragoit. Kjo është paraqitja e tij e fundit të cilën e bën në Dragon Ball GT

Advertisement