Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement

right|250pxArushi Thief është një arush gjigant i cili quhet Thief dhe ka një shpatë gjigante gjithashtu të cilën e fshehë diku nga malet Paozu. Paraqitet në Dragon Ball. Raca e tij është Arush. Paraqitet në manga dhe anime.

Biografia[]

Arushi Thief përballohet nga Goku dhe Bulma herët në këtë aventurë për të gjetur Sferat e Dragoit. Gjatë këtij kërkimi Arushi shkon tek Mjeshtër Roshi. Por Arushi dëshiron që ta hajë Breshkën këtu del Goku për ta mbrojtur. Këtu fillon ndeshje në mes Gokut dhe Thief-it. Arushi Thief mposhtet vetëm me një Grusht.

Zërat e Aktorëve[]

  • Dublimi Funimation: Dameon Clarke
  • Dublimi Ocean Group: Ian James Corlett

Video Lojërat[]

Arushi Thief paraqitet në :

  • Super Gokuden: Totsugeki-Hen.
  • Dragon Ball Z: The Legacy of Goku II
  • Dragon Ball: Advanced Adventure
  • Dragon Ball: Revenge of King Piccolo

Hollësira[]

  • Televizioni i parë i cili transmetoj Dragon Ball-in e vjetër është Televizioni KTV gjithashtu aty u paraqit edhe Arushi Thief.
Advertisement