Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
300px
Arlian
Jetojnë në Planeti Arlia
Gjatësia Ka madhësi shumë të ndryshme Yetti për shembull është shumë i gjatë, më i gjatë se të gjithë të tjerët
Ushqehen me Fruta dhe gjëra të tjera. Por ka të llojit të tyre që hajn edhe të të njëjtit lloj (si p.sh Yetti e ha racën e vetë.

Raca arliane jeton në Planetin Arlian. Ata u shkatërruan kur Napa dhe Vexhita e shkatërrojë të gjithë planetin e tyre. Sajanët e festuan kur e vranë Mbretin Moai mbretin e të gjithë arlianëve. Planeti paraqitet vetëm në anime kurse në manga nuk paraqitet fare.

Advertisement