Sferat e Dragoit Wiki
Advertisement
Androidi 15
right|250px人造人間15号

Jinzōningen Jū Go

Emrat Alternativa #15

Njeriu Artificial 15

Paraqitet në
Raca Android
Familja

Androidi 15 (人造人間15号,Jinzōningen Jū Go) është personazh i trilluar i serisë Dragon Ball. E bën paraqitjen e tij në vitin 1992 filmi i Androidit 13. Dr.Gero është krijuesi i tij i 15-të. Kurse Androidi 15 është i destinuar për të vrarë Gokun

Biografia[]

Prapaskena[]

Androidi 15 është kompletuar nga Doktor Gero i cili e punon atë me disa pjesë të Androidit 14 Ai sulmon në qytetin e Portokallit Yll në një Restorant. Ku aty gjindet edhe familja e Gokut, sulmi ishte për vrasjen e Gokut. Pasi që Goku nxjerr të tjerët nga restoranti fillon ndeshjen me androidët atij i bashkangjitet dhe Trunksi. Ata i ndjek edhe Gohani e Trunksi.

Derisa 14 dhe 15 janë duke marrë armët kundër Gokut dhe Trunksit e së ardhmes, një e treta e android arrinë në skenën Androidi 13, i cili u krye nga Dr Gero dhe u super kompletua më vonë me androidin 14 dhe 15. Pas mbërritjes së tij në vendngjarje, aty janë Androidi 13, Goku, Vexhita dhe duke lënë Trunksin të lufton kundër 14 dhe 15, i cili menjëherë pas Pikolos ndërhyn për të ndihmuar Gokun. Në fund të fundit, Android 14 është shkatërruar nga Trunksi i transformuar në Super Sajan me prerje në feta atë. Kurse Androidin 15 u shkatërrua nga Vexhita Super Sajan 1.

Teknikat[]

  • Fluturimi - Fluturon me anë të Ki-së.
  • Sulm Energjie - Sulmi më i fuqishëm i Valëve Energji.

benzina rikarikuese

Zërat e Aktorëve[]

  • Dublimi Japonisht - Toshio Kobayashi
  • Dublimi i kompanis Funimation - Josh Martin
Androidët
Përsonazhet e Adnroidëve Androidi 8Androidi 13Androidi 14Androidi 15Androidi 16Androidi 17Androidi 18Androidi 19CellDr. Gero
Advertisement